Ändrad tömningsdag v25
Se driftinformation >>

Betalning & fakturor

Din faktura skickas ut en gång per kvartal eller en gång per månad. Du kan välja mellan alternativen autogiro, e-faktura, autogiro med e-faktura eller faktura via e-post. Du kan även få en pappersfaktura för varje fakturering med posten. Välj gärna ett digitalt alternativ om det är möjligt för dig.

Autogiro

Med autogiro dras avgiften automatiskt från ditt konto, du får även en pappersfaktura hem i brevlådan.

För att få autogiro kan du antingen anmäla dig till din internetbank, hämta en blankett via Mina sidor eller fylla i autogiroansökan och skicka den till oss. Du kan även kontakta vår kundtjänst så skickar vi blanketten till dig.

E-faktura

Med e-faktura skickas fakturan direkt till din internetbank.

Beställ e-faktura på banken

För att beställa tjänsten e-faktura går du in på din internetbank och anmäler dig. Har du problem med att beställa e-faktura kontaktar du din bank som hjälper dig med detta.

Fakturan på internetbanken

Om du har e-faktura skickas din faktura till din internetbank. Där ser den ut som en vanlig faktura och består av samma uppgifter som en pappersfaktura. E-fakturan får du vid samma tidpunkt som en pappersfaktura. Om du skulle missa att betala kommer du att få en påminnelse från oss i form av en pappersfaktura.

När du byter bank eller vill avanmäla dig

Om du byter bank måste du själv gå in och avanmäla e-faktura på din gamla internetbank och anmäla dig för e-faktura från Luleå Miljöresurs AB hos din nya bank.

Autogiro med e-faktura

Väljer du att ha autogiro med e-faktura dras pengar automatisk från ditt konto och du får fakturan till din internetbank. Anmäl dig via din internetbank för både autogiro och e-faktura.

Faktura till din e-post

Meddela din e-postadress till vår kundservice om du vill ha din faktura via e-post.

Har du frågor gällande betalningen kontaktar du i första hand din bank eller vår kundservice.

Lumire (Luleå Miljöresurs) har organisationsnummer 556019-0331.
Bankgiro: 5120-5268, Plusgiro: 414 81 04 -5