Nyhet – nu finns Samlat på Tradera

Med start nu i veckan kommer Samlat att från tid till tid finnas på Tradera. Det kan då handla om kläder och varor som benämns som så kallade high fashion brands – varor som har ett högt värde på grund av dess märke och kvalitet. Genom att finnas på Tradera öppnar Samlat upp för fler plattformar vilket ger möjlighet för fler människor att upptäcka second hand och verksamheten som finns baserad i Luleå på Köpmantorget. För den som vill besöka Samlat kommer det att gå alldeles utmärkt även framöver.


– Att hitta nya vägar, kanaler och upplägg handlar för oss på Lumire och Samlat om att få fler att upptäcka oss och vår verksamhet som jobbar för ett mer hållbart Luleå, säger Lumires hållbarhetsstrateg Veronica Wendin och lägger till:

– Våra förväntningar är att vi ska synas på denna plattform, ge möjlighet för fler kunder att exempelvis fynda second handjulklappar av god kvalitet nu när julen närmar sig.

För den som är ny på Tradera – hur går det till?

– Man går in på tradera.com eller laddar ner appen, skapar ett konto, söker på second hand-butikensamlat under sökfunktionen ”säljare” och ser vårt utbud. Om man vill kan man då buda på en vara. Sedan får man vänta med spänning till auktionen avslutas för att se om man vinner med sitt bud. Ett tips är att sätta ett maxbud på autobud så bjuder Tradera automatiskt upp till maxsumman. Då har man större chans att vinna. Tänk bara på att hålla dig till ditt maxbud – inte dras med i budgivningen över din förmåga eller önskan, förklarar Veronica Wendin avslutningsvis.