Ändrad tömningsdag v25
Se driftinformation >>

Jobba med oss

Att jobba med hållbarhet som högsta prioritet har varit vår kärnverksamhet i många år. Om du också tillhör de som vill jobba med att nå de tuffa miljö- och hållbarhetsmål som satts upp världen över för att vi ska fortsätta ha en planet som lever och mår gott, tror vi att du kommer att trivas med oss. Och för att vi ska nå våra målsättningar, vet vi att det krävs att våra medarbetarna ska utvecklas och må bra som helhet.


Lumire som står för Luleå Miljöresurs AB är ett kommunalt bolag med ungefär 150 anställda. Tillsammans har vi kommit överens om vad som är viktigt i vår verksamhet, hur vi förhåller oss till varandra, våra kunder och leverantörer samt hur vi genomför våra uppgifter.

Hur är det att jobba på Lumire?

Som anställd på Lumire arbetar du med några av samhällets mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, avloppsrening och en hållbar avfallshantering. Det vi gör har betydelse både idag och i framtiden. På Lumire finns vitt skilda kompetenser, alla lika viktiga för att verksamheten ska fungera. Kanske är du nästa person att ta med dig dina värdefulla kunskaper och egenskaper in i företaget? Sök någon av våra intressanta tjänster eller lämna en spontan ansökan.

Förmåner hos oss

Friskvård

Vi främjar våra medarbetares hälsa och välbefinnande. Under arbetstid har du möjlighet till en friskvårdstimme per vecka som kan tas ut i samband med motionsaktivitet. Du får också ett friskvårdsbidrag på 4 000 kronor per år

Utvecklingsmöjligheter

På Lumire behövs kunskap inom många olika områden. Kunskaps- och kompetensutveckling är därför en viktig förutsättning för att utveckla vår verksamhet, där varje medarbetare har en individuell utvecklingsplan. Vi ser också fram emot att få ta del av dina kunskaper och erfarenheter.

Gemensamma aktiviteter

Lumires interna trivselkomitté arrangerar evenemang och aktiviteter av olika slag som är öppna för alla medarbetare. Då Lumire sponsrar lokala idrottsföreningar har du som medarbetare också möjlighet att få matchbiljetter och heja på ditt favoritlag i till exempel hockey eller basket.

Vi välkomnar alltid spontanansökningar, och för dig som ser Lumire som en spännande framtida arbetsgivare och vill att vi kontaktar dig utifall att vi hittar något som matchar din profil ber vi dig att fylla i vårt ansökningsformulär.


Läs mer om…

Lediga tjänster
Bild på fem personer som står runt ett bord
Våra medarbetare