Bild på vägtrummor som står staplade på varandra fem personer står och sitter i trummorna. I bakgrunden syns dimmig skog.

Lediga tjänster

Hos oss på Lumire finns ett antal olika roller och tjänster, vi välkomnar mångfald och dig som också vill vara en miljöresurs. Vi uppskattar spontanansökningar, och för dig som ser Lumire som en spännande framtida arbetsgivare och vill att vi kontaktar dig utifall att vi hittar något som matchar din profil ber vi dig att fylla i vårt ansökningsformulär. Skriv kort om din bakgrund och arbetslivserfarenhet, och dina tankar om vad din roll på Lumire skulle kunna innebära, samt dina kontaktuppgifter. Varmt välkommen!

Senior projektledare inom vattenförsörjning

Lumire, Luleå Miljöresurs AB, är vårt kommunala bolag för vatten och avlopp samt avfallshantering, återvinning och återbruk. Lumire ägs av Luleå kommunföretag och vi är idag närmare 200 anställda i bolaget. Det är vi som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt.

Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Vi söker nu en senior projektledare till våra entreprenadprojekt.

Inom Avdelningen för vatten och avlopp – VA, tar vi tillsammans ansvar för att på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt:

  • Tillhandahålla rent och hälsosamt dricksvatten till våra kunder
  • Avleda och rena spillvatten på ett miljö- och hälsomässigt sätt
  • Bidra till kommunens ansvar att avleda dag- och dräneringsvatten
  • Drifta, förvalta och utveckla VA-infrastrukturen såsom ledningsnät och processanläggningar
  • Ta ut avgifter för att täcka kostnaderna för vattentjänsterna
  • Bidra till Luleå kommuns utveckling genom en långsiktig VA-planering.

Luleå har tagit klivet in i en mycket spännande och utmanande tid med stort fokus på hållbar och attraktiv stads- och landsbygdsutveckling. Lumires VA-avdelning har en stor och viktig del av denna utveckling och driver projekt i alla storlekar. Inom affärsområde VA har vi ett gemensamt och tydligt fokus på kvalitet, produktivitet/kostnadseffektivitet, utveckling och samverkan.

Ditt uppdrag

Du kommer att vara en viktig kugge i arbetet med att bygga ett attraktiv och hållbart Luleå. Våra projekt lägger grunden för bebyggelse, oavsett om det handlar om att bygga ut, förtäta eller på andra sätt förändra och förnya. Där bostäder och arbetsplatsområden byggs behöver vatten- och avloppsinfrastrukturen vara på plats.

Du har ekonomiskt ansvar för projektens genomförande och följer kontinuerligt upp verksamheten mot uppsatta mål. Det innebär att du fattar beslut om åtgärder inom projektets ramar samt ansvarar för att krav uppfylls enligt gällande regelverk.

De projekt du kommer att driva är ofta komplexa och du kommer att ha många duktiga och engagerade kollegor att bolla med.  Ditt arbete är även del av en nära samverkan med näringslivet, entreprenörer och andra verksamheter inom kommunkoncernen. Dialogen och samråd med berörda intressenter är central i alla delar av ditt arbete.

Som projektledare hos oss är du del av ett varmhjärtat, kompetent och engagerat team som jobbar tätt ihop. Tillsammans utvecklar vi också verksamheten och vågar testa nytt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i ledarrollen och har viljan och drivet att vara med att utveckla och bygga ett attraktivt och hållbart Luleå! Du har ett utvecklingsinriktat arbetssätt och använder din erfarenhet som bas. Helhetsperspektiv är viktigt för dig och du drivs av att göra skillnad.

Du är en fena på att samarbeta och arbetar med breda perspektiv. Du har förmågan att ena och engagera – du är navet som får teamet att enas och dra åt samma håll. Genom förtroendebyggande, genomtänkt kommunikation och förmåga att skapa delaktighet når du resultat.

Du kommer att ansvara för höga ekonomiska investeringsramar, och har ett gott affärsmässigt sinne och hög integritet. Ditt tillvägagångssätt kännetecknas av ansvar.

Du har en utbildning på högskole-, universitets- eller motsvarande nivå inom den tekniska delen av utbildningskartan. Alternativt har du en yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Du har mångårig arbetserfarenhet inom relevant sektor.

För att trivas och klara uppdraget på ett framgångsrikt sätt tror vi att du har rutin och erfarenhet av projektledning och entreprenader, särskilt uppdragsledning/projektering inom mark, bygg och anläggning eller processindustri.

God kommunikation är central i uppdraget som projektledare. Det är därför ett krav att du talar och skriver flytande svenska, samt kan göra dig förstådd och förstår engelska.

B-körkort krävs då du behöver kunna transportera dig med bil i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och roligt arbete och möjligheten att dessutom verka för ett mer hållbart Luleå.

Hos oss kan du kombinera ett utmanande och spännande jobb med ett rikt liv utanför jobbet. Du kan hämta på förskola, utöva din favorithobby, du har Luleå kommun som arbetsområde. Du får friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme varje vecka i mån av tid.

Vill du bli en miljöresurs? Då kommer du att trivas på Lumire. Som anställd hos oss arbetar du med några av samhällets mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, och en hållbar avfalls- och avloppshantering. Det vi gör har betydelse idag och i framtiden.

Information

Anställningsform, arbetstid: Tillsvidare (provanställning kan tillämpas), heltid.

Tillträde:  Snarast eller enligt överenskommelse

Lönevillkor: Enligt överenskommelse

Eftersom vi bedriver och du kommer att arbeta i en säkerhetsklassad verksamhet, krävs det att du innan anställning genomgår godkänd säkerhetsprövning.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta projektchef Malin Suneson  Malin.Suneson@lumire.se. I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia, vid frågor kontakta Sofie Casselgren på Poolia, sofie.casselgren@poolia.se eller telefon 076-773 86 72

Ansökan

Du söker jobbet via länken nedan.

Sista ansökningsdag är 15 februari men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

HR-chef

Inspireras du av att arbeta i en verksamhet med starkt hållbarhets- och miljöfokus och där hållbarhetsfrågorna även genomsyrar företagskulturen och HR-processerna? Drivs du av att förbättra och utveckla verksamheten genom fokus på ledarskap och medarbetarskap? Då är HR-chef på Lumire ett jobb för dig.

Lumire, Luleå Miljöresurs AB, är vårt kommunala bolag för vatten och avlopp samt avfallshantering, återvinning och återbruk. Lumire ägs av Luleå kommunföretag och vi är idag närmare 200 anställda i bolaget. Det är vi som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt. Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Lumire befinner sig i en spännande utvecklingsfas och är en självklar aktör i arbetet med den gröna omställningen och ett hållbart Luleå.  Som HR-chef har du en viktig roll i arbetet framåt. Tillsammans gör vi Luleå hållbart!

Om rollen

Som HR-chef har du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla HR-arbetet på Lumire. Rollen kräver din förmåga att identifiera och utveckla HR-processer som stödjer ett modernt och effektivt HR-arbete och som bidrar till en positiv utveckling av vår attraktionskraft och vårt arbetsgivarvarumärke.

Du kommer att arbeta inom hela HR-området med strategiska och övergripande frågor i kombination med att konsultativt stödja och coacha chefer i löpande operativa frågor. Förhandling och samverkan med de fackliga organisationerna ligger i ditt ansvarsområde och att skapa goda relationer och ett förtroendefullt samarbete är en viktig del i ditt uppdrag.

I rollen ingår även att bevaka den digitala utvecklingen inom HR-området och att verka för att moderna, effektiva arbetssätt och systemstöd används.

Fokus framåt är arbete med kompetensförsörjning och fortsatt utveckling av organisationen med tyngdpunkt på ledarskap, medarbetarskap och en sammanhållen företagskultur.

Du leder HR-funktionen som består av tre medarbetare; HR-chef, en HR-specialist och en HR-/löneadministratör. Du rapporterar till VD och ingår i Lumires ledningsgrupp.

Din profil

Du har en HR-inriktad utbildning på högskolenivå och en gedigen erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du har arbetat med både strategiskt och operativt HR-arbete och du har dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete av mer långsiktig karaktär. Du har även erfarenhet av arbete i ledande funktion.

Som person är du en prestigelös teamspelare som trivs att arbeta med utvecklingsfrågor på både operativt och strategisk nivå. Du är nyfiken och vetgirig och har lätt för att förstå och sätta dig in i verksamheter. Du har en förtroendeingivande personlighet och god förmåga att bygga relationer. Du har förmåga att fatta beslut som för verksamheten framåt även om situationen ibland kan vara svår och utmanande.

Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och känner dig trygg i att hantera fackliga förhandlingar.

Ditt ledarskap präglas av tillit och ärlighet och du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet i din arbetsgrupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt sätt att leda.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett utmanande och spännande arbete med stor påverkansmöjlighet och delaktighet i Lumires utveckling framåt. Som anställd hos oss kommer du att få både yrkesmässig och personlig utveckling. Vi värnar om ett långsiktigt hållbart arbetsliv och strävar efter att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbetsliv och fritid. Som en del i detta erbjuder vi friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård en timma per vecka på arbetstid.

Rollen som HR-chef innebär placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer därför att genomföras inför anställning.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Culpeo, People & Culture Partner.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Larsson, karin.larsson@culpeo.se, mobil 070-627 43 32.

Låter det här som en intressant möjlighet? Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 5 februari 2023.

Vi ser fram mot din ansökan!

Renhållningsarbetare /Chaufför

Lumire, Luleå Miljöresurs AB, är vårt kommunala bolag för vatten och avlopp samt avfallshantering, återvinning och återbruk. Lumire ägs av Luleå kommunföretag och vi är idag närmare 200 anställda i bolaget. Det är vi som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt. Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Lumire befinner sig i en spännande utvecklingsfas och är en självklar aktör i arbetet med den gröna omställningen och ett hållbart Luleå. Som renhållningsarbetare har du en viktig roll i arbetet framåt. Tillsammans gör vi Luleå hållbart!


Vi söker renhållningsarbetare/chaufförer. Du kommer att arbeta med insamling och transport av avfall med hjälp av de bilar som ingår i fordonsparken. Även andra arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller praktisk erfarenhet av lastbilskörning. Du har minst körkort C och giltigt YKB.
CE-kort, ADR, erfarenhet inom avfallshantering eller andra serviceyrken är meriterande.

Som person vill vi att du är flexibel, självgående och har en god förmåga att samarbeta, skapa och upprätthålla goda relationer till kollegor, kunder och samarbetspartners. Det är en fördel om du har lätt för att lära dig rutiner samt har ett gott lokalsinne. Det är också viktigt att du delar vår värdegrund som utgörs av värdeorden hjälpsamhet, ansvar, respekt och engagemang.

Vi strävar efter en jämställd arbetsplats och ser därför gärna att du som är kvinna söker.

Arbetstider och omfattning
Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning till och med 2023-08-31 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön.

Kontakt
Vid frågor kontakta Jesper Samuelsson jesper.samuelsson@lumire.se 0920-250906.

Din ansökan behöver vi senast 12 februari 2023. Urval och intervjuer sker löpande så lämna in din ansökan snarast.
Du söker jobbet via länken
.

Vi ser fram mot din ansökan!

Renhållningsarbetare/Chaufför område slam

Lumire, Luleå Miljöresurs AB, är vårt kommunala bolag för vatten och avlopp samt avfallshantering, återvinning och återbruk. Lumire ägs av Luleå kommunföretag och vi är idag närmare 200 anställda i bolaget. Det är vi som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt. Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Lumire befinner sig i en spännande utvecklingsfas och är en självklar aktör i arbetet med den gröna omställningen och ett hållbart Luleå. Som renhållningsarbetare har du en viktig roll i arbetet framåt. Tillsammans gör vi Luleå hållbart!

Är du en serviceinriktad person som vill ha ett fysiskt och omväxlande arbete? Nu söker vi renhållningsarbetare/chaufför till område slam och spolning.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller praktiskt erfarenhet av slam och spolning. Du har minst CE-körkort, digitalt färdskrivarkort och giltigt YKB. Viktig är också att du har en god fysik då arbetet är fysiskt krävande. Meriterande är ADR-utbildning för styckegods, förarbevis hjullastare, erfarenhet inom avfallshantering eller andra serviceyrken och datorvana. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innefattar varierande uppgifter såsom t.ex. slamsugning-/spolningsarbete och handlar till stor del om ensamarbete.

Arbetet innebär:

·         Utföra hämtning av slam inom Luleå kommun

·         Daglig tillsyn av fordon, påbyggnad samt vårda utrustningen

·         Att på ett serviceinriktat sätt bemöta kunder och upprätthålla goda relationer mellan kund och Luleå Miljöresurs.

Vem söker vi?

I rollen som chaufför möter du dagligen våra kunder och det är därför viktigt att du har god servicekänsla. Då arbetet till stor del handlar om ensamarbete är det viktigt att du är självständig och flexibel. Det är också viktigt att du delar vår värdegrund som utgörs av värdeorden hjälpsamhet, ansvar, respekt och engagemang.

Arbetstider och omfattning
Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning till och med 2023-08-31 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön

Kontakt

Vid frågor kontakta Jesper Samuelsson jesper.samuelsson@lumire.se 0920-250906.

Din ansökan behöver vi senast 12 februari 2023. Urval och intervjuer sker löpande så lämna in din ansökan snarast.
Du söker jobbet via länken till höger.

Systemförvaltare

Vill du arbeta som systemförvaltare och få en central roll i digitaliseringen inom Luleå miljöresurs AB? Du blir delaktig i att effektivisera och förbättra verksamheten och våra behov. Inspireras du av att arbeta i en verksamhet med starkt hållbarhets- och miljöfokus och där hållbarhetsfrågorna även genomsyrar företagskulturen, då är denna roll något för dig!

Lumire, Luleå Miljöresurs AB, är vårt kommunala bolag för vatten och avlopp samt avfallshantering, återvinning och återbruk. Lumire ägs av Luleå kommunföretag och vi är idag närmare 200 anställda i bolaget. Det är vi som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand på ett cirkulärt sätt. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt.

Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Lumire befinner sig i en spännande utvecklingsfas och är en självklar aktör i arbetet med den gröna omställningen och ett hållbart Luleå, som systemförvaltare har du en viktig roll i arbetet framåt. Tillsammans gör vi Luleå hållbart!

Om rollen

Som systemförvaltare för underhållssystem hos oss på Luleå Miljöresurs AB kommer du att vara en viktig del för vår utveckling genom att identifiera, underhålla, utveckla och implementera lösningar baserat på verksamhetsbehovet. Tjänsten kräver att du lägger stor vikt vid att förstå verksamheten och helheten.

I rollen ingår systemstöd och framtagning av förvaltningsplaner samt ledning av förvaltnings- och styrgruppsmöten. Hantering av inkommande frågor rörande system från verksamheten blir också en viktig del i arbetet.

Genom ledning av det långsiktiga utvecklingsarbetet och digitalisering inom verksamheten i nära samarbete med kollegor och systemleverantörer är arbetet inspirerande och utvecklande.

Som systemförvaltare hos oss kommer du till ett team som vill vara ett betydande stöd och driva arbetet med utveckling för verksamhetens bästa.

Kvalifikationer

Krav att du har högskoleutbildning inom IT alternativt arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kompetenser.

Har du erfarenhet av arbete med informationssäkerhet, IT-säkerhet eller projektledning är det meriterande. Du bör ha god erfarenhet av att ha arbetat med systemrelaterade frågeställningar för IT-system och en bra teknisk förståelse.

Vi ställer höga krav på god samarbetsförmåga eftersom du i denna roll kommer du att ha många kontaktytor och därför behöver du ha lätt för att samarbeta och bygga relationer.

Som person ser vi att du är självgående och strukturerad och har goda sociala färdigheter. Du är en problemlösare och ser till att systemets struktur och kvalitet säkerställs.

Du är serviceinriktad och kan på ett pedagogiskt sätt förklara och ge förståelse för systemens förutsättningar. Du har en god förmåga att kommunicera för att vi tillsammans inom Lumire ska kunna tillhandahålla det bästa tänkbara stödet till verksamheten.

B-körkort krävs då du behöver kunna transportera dig med bil i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett utmanande och spännande arbete med stor påverkansmöjlighet och delaktighet i Lumires utveckling framåt.

Vi värnar om ett långsiktigt hållbart arbetsliv och strävar efter att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbetsliv och fritid, som en del i detta erbjuder vi friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård en timma per vecka på arbetstid. Vi erbjuder generöst med semesterdagar och möjlighet att semesterväxla.

Rollen som Systemförvaltare innebär placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer därför att genomföras inför anställning.

Vill du bli en miljöresurs?

Då kommer du att trivas på Lumire. Som anställd hos oss arbetar du med några av samhällets mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, och en hållbar avfalls- och avloppshantering. Det vi gör har betydelse idag och i framtiden.

Information

Anställningsform: Tillsvidare (provanställning kan tillämpas), heltid.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Lönevillkor: Enligt överenskommelse

Eftersom vi bedriver och du kommer att arbeta i en säkerhetsklassad verksamhet, krävs det att du innan anställning genomgår godkänd säkerhetsprövning.

Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta IT- och säkerhetschef Mats Henriksson, mats.henriksson@lumire.se, 0920-250918

Ansökan

Du söker jobbet via länken nedan.

Sista ansökningsdag är 15 februari, 2022.

Drifttekniker till vår biogasanläggning

Vill du arbeta som drifttekniker på vår biogasanläggning? Utvecklingen av biogasen är en viktig pusselbit i omställningen till ett fossilfritt samhälle och erbjuder stora möjligheter. Inspireras du av att arbeta i en verksamhet med starkt hållbarhets- och miljöfokus och där hållbarhetsfrågorna även genomsyrar företagskulturen?

Lumire, Luleå Miljöresurs AB, är vårt kommunala bolag för vatten och avlopp samt avfallshantering, återvinning och återbruk. Lumire ägs av Luleå kommunföretag och vi är idag närmare 200 anställda i bolaget. Det är vi som säkerställer att alla Luleåbor har ett friskt och välsmakande dricksvatten i kranen och att avfall och avlopp tas om hand på ett cirkulärt sätt. Vi deltar i stor utsträckning till att forma den framtida staden och landsbygden och är därmed en viktig förutsättning för Luleås tillväxt.

Genom att samordna vatten- och avfallsfrågorna i samma bolag är vi en stark aktör inom hållbar miljöteknik och samhällsbyggnad.

Lumire befinner sig i en spännande utvecklingsfas och är en självklar aktör i arbetet med den gröna omställningen och ett hållbart Luleå.  Som drifttekniker inom biogas har du en viktig roll i arbetet framåt. Tillsammans gör vi Luleå hållbart!

Affärsområdet biogas är en nystartad del inom bolaget för att främja utvecklingen mot ett fossilfritt Luleå.

Om rollen

I rollen som drifttekniker inom Biogas – Lumire kommer du att ansvara för drift- och skötsel av uppgraderingsanläggningen för biogas samt gassystem från produktionen av rågas.

Arbetsuppgifterna innebär styrning och kontroll av anläggningen, daglig tillsyn, planering av underhåll, kontakter med leverantörer och servicepersonal. Arbetet utförs i nära samarbete med övrig personal vid Uddebo avloppsreningsverk samt affärsområdeschef för biogas.

Biogasen planeras att byggas ut kraftigt under de kommande åren och erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling genom deltagande i olika projekt på och kring anläggningen.

Kvalifikationer

För befattningen krävs gymnasiekompetens och B-körkort. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av VA- eller industriell processteknik. Förkunskaper kring gassystem är meriterande men inget krav. Utbildning kommer att erbjudas.

Som person är du ansvarsfull och kan planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt. I rollen som drifttekniker värdesätts också samarbetsförmåga högt.

Kunskaper i engelska är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och roligt arbete och möjligheten att dessutom verka för ett mer hållbart Luleå.

Vi värnar om ett långsiktigt hållbart arbetsliv och strävar efter att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbetsliv och fritid, som en del i detta erbjuder vi friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård en timma per vecka på arbetstid. Vi erbjuder generöst med semesterdagar och möjlighet att semesterväxla.

Vill du bli en miljöresurs?

Då kommer du att trivas på Lumire. Som anställd hos oss arbetar du med några av samhällets mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, och en hållbar avfalls- och avloppshantering. Det vi gör har betydelse idag och i framtiden.

Information

Anställningsform, arbetstid: Tillsvidare (provanställning kan komma tillämpas), heltid.

Tillträde:  Snarast eller enligt överenskommelse.

Lönevillkor: Enligt överenskommelse.

Eftersom vi bedriver och du kommer att arbeta i en säkerhetsklassad verksamhet, krävs det att du innan anställning genomgår godkänd säkerhetsprövning.

Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Biogas, Björn Larsson, Bjorn.larsson@lumire.se eller telefon 0920-25 99 95.

Ansökan

Du söker jobbet via länken nedan.

Sista ansökningsdag är  20 februari, 2023

Ledig tjänst/Spontanansökan

Ange den ev. lediga tjänst du söker till, eller vid spontanansökan, vad du önskar arbeta med.
Skriv gärna en personlig berättelse om dig själv.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Ladda upp din CV och annan relevant dokumentation. Filerna får vara i TXT, RTF, PDF, DOC eller DOCX-format.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Ladda upp ev. bild(er) Filerna får som mest vara upp till 10MB stora och i JPG eller PNG-format.