Vattenläcka på Tingvallsvägen
Se driftinformation >>

Service hela vägen

Gemensamma avfallsrum är miljösmart på så sätt att flera männikor delar behållare och kärl. För att avfallsrummen ska vara funktionella och tilltalande har vi ett antal upplägg som hjälper dig som fastighetsägare, bostadsrättsförening eller annan verksamhet som har gemensamma rum för avfallsuppsamling.


Illustration av en kartong, en elskrinda och tre röda kärl
Illustration som visar elpaketet.
Illustration av ett svart 660 liters avfallskärl
Illustration som visar ett 660 liters avfallskärl

Service av avfallsrum i flerbostadshus

För er som har flerbostadshus som hyreshus, bostadsrättsföreningar eller är en förening som har avfallsrum som är gemensamt utrymme kan vi hjälpa er med alla delar för att hålla ordning och reda. Vi hjälper er så att allt är funktionellt, ser snyggt ut och att ni har rätt kärl på plats för era behov och för att ni ska kunna agera miljösmart.  

Vi kallar tjänsten ”Service hela vägen” då den lotsar från uppstart till underhåll och utveckling. Kanske vill ni ha hjälp med alla delar, eller några av stegen för att just ert kretslopp ska fungera på bästa och mest hållbara vis.  

Hör av er till Kundservice genom att mejla oss så gör vi ett upplägg som passar just ert företag eller verksamhet. Använd gärna formuläret nedan.

Boka kostnadsfri rådgivning

Beskriv vad ni vill ha hjälp med.

Läs om GDPR och din personliga integritet.